دوره 7 (1400)
دوره 6 (1399)
دوره 5 (1398)
دوره 4 (1397)
دوره 3 (1396)
دوره 2 (1395)
دوره 1 (1394)
نویسنده = %D8%B9%D9%84%DB%8C %D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%AF%DB%8C
تعداد مقالات: 2
بررسی تاثیر قارچ میکوریزا بر میزان و ترکیب اسانس اندامهای مختلف گیاه دارویی شوید (Anethum graveolens) در شرایط تنش شوری
دوره 3، شماره دوم ، اسفند 1396، ، صفحه 8-19
چکیده
تحقیق حاضر با هدف ارزیابی نقش قارچ میکوریزایی بر ترکیب و میزان اسانس گیاه دارویی شوید تحت تنش شوری در گلخانه دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران انجام شد. آزمایش بصورت فاکتوریل و در قالب طرح بلوک ... بیشترارزیابی خصوصیات بیوشیمیایی و فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدان در واکنش به تلقیح میکوریزایی در گیاه دارویی شنبلیله تحت تنش شوری
دوره 3، شماره دوم ، اسفند 1396، ، صفحه 51-62