اثر سن گیاه بر ترکیبات ثانویه و برخی صفات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه (.Crocus sativus L) زعفران در زنجان
اثر سن گیاه بر ترکیبات ثانویه و برخی صفات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه (.Crocus sativus L) زعفران در زنجان

کیوان آقایی؛ علی عمارلو؛ محسن فتحی

دوره 8، اول ، خرداد 1401

https://doi.org/10.30470/jmpb.2024.2022695.1097

چکیده
  زعفران (Crocus sativus L.) یکی از قدیمی ترین گیاهان دارویی و چاشنی در جهان است. لذا به منظور بررسی اثر سن مزرعه بر برخی صفات فیزیولوژیکی و متابولیت‌های ثانویه زعفران، پژوهشی به صورت طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار ...  بیشتر
آنالیز داده‌های ترانسکریپتوم زعفران در راستای بیان ژن‌های دخیل در مسیر بیوسنتزی فنیل پروپانویید
آنالیز داده‌های ترانسکریپتوم زعفران در راستای بیان ژن‌های دخیل در مسیر بیوسنتزی فنیل پروپانویید

محبوبه دهقان؛ مسعود توحید فر

دوره 4، شماره دوم ، اسفند 1397، ، صفحه 105-118

چکیده
  زعفران امروزه به عنوان یک گیاه استراتژیک در کشاورزی محسوب می­شود. این گیاه به عنوان گران­ترین ادویه جهان شناخته می ­شود و علاوه بر خواص مختلف خوراکی از دیرباز در طب سنتی مورد استفاده قرار گرفته است. ...  بیشتر