دوره 8 (1401)
دوره 7 (1400)
دوره 6 (1399)
دوره 5 (1398)
دوره 4 (1397)
دوره 3 (1396)
دوره 2 (1395)
دوره 1 (1394)
کلیدواژهها = شوری
تعداد مقالات: 4
ارزیابی برخی صفات فیزیولوژیکی و فعالیت آنزیمهای آنتی اکسیدان در گیاه دارویی گشنیز (Coriandrum sativum ) در واکنش به تلقیح میکوریزایی
دوره 4، شماره دوم ، اسفند 1397، ، صفحه 58-69
چکیده
تحقیق حاضر با هدف ارزیابی میزان نشت یونی، غلظت پرولین، غلظت مالون دی آلدئید و فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدان در اندام هوایی و ریشه گیاه دارویی گشنیز در واکنش به تلقیح میکوریزایی تحت تنش شوری در گلخانه ... بیشترارزیابی پراکسید هیدروژن، پرولین، مالون دیآلدئید و فعالیت آنزیمهای آنتی اکسیدان در دو گیاه دارویی شوید (Anethum graveolens) و گشنیز (Coriandrum sativum) در شرایط تنش شوری
دوره 4، شماره دوم ، اسفند 1397، ، صفحه 94-104
چکیده
تحقیق حاضر با هدف ارزیابی میزان پراکسید هیدروژن، پرولین، مالون دی آلدئید و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان دو گیاه دارویی شوید و گشنیز تحت تنش شوری در گلخانه دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه ... بیشتربررسی تاثیر قارچ میکوریزا بر میزان و ترکیب اسانس اندامهای مختلف گیاه دارویی شوید (Anethum graveolens) در شرایط تنش شوری
دوره 3، شماره دوم ، اسفند 1396، ، صفحه 8-19
چکیده
تحقیق حاضر با هدف ارزیابی نقش قارچ میکوریزایی بر ترکیب و میزان اسانس گیاه دارویی شوید تحت تنش شوری در گلخانه دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران انجام شد. آزمایش بصورت فاکتوریل و در قالب طرح بلوک ... بیشترارزیابی خصوصیات بیوشیمیایی و فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدان در واکنش به تلقیح میکوریزایی در گیاه دارویی شنبلیله تحت تنش شوری
دوره 3، شماره دوم ، اسفند 1396، ، صفحه 51-62