دوره 8 (1401)
دوره 7 (1400)
دوره 6 (1399)
دوره 5 (1398)
دوره 4 (1397)
دوره 3 (1396)
دوره 2 (1395)
دوره 1 (1394)
کلیدواژهها = %D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%88%DB%8C%D8%A7
تعداد مقالات: 3
مطالعه برخی متابولیتهای گیاه دارویی استویا ( Stevia rebaudiana Bertoni) در شرایط کشت درون شیشهای و طبیعی با استفاده از گاز کروماتوگرافی- طیف سنجی جرمی (GC-MS)
دوره 2، شماره دوم ، آذر 1395، ، صفحه 41-53
چکیده
استویا (Stevia rebaudiana Bertoni) گیاهی چندساله است که به دلیل وجود شیرین کنندههای طبیعی دیترپنها که حدود 20-4 درصد ماده خشک برگهای این گیاه را تشکیل میدهد، شهرت و اهمیت زیادی پیدا کرده است. از آنجا که تولید ... بیشتربررسی ترکیبهای شیمیایی و اثرات ضد میکروبی عصارهی متانولی دانهی سویا
دوره 2، شماره اول ، شهریور 1395، ، صفحه 37-47
چکیده
سویا گیاهی صنعتی و دارویی است که از دانهی آن روغن خوراکی و از کنجالهی آن غذای دام و طیور تهیه میشود. از خواص دارویی سویا می توان به اثرات ضد سرطانی آن اشاره کرد. در این تحقیق علاوه بر آنالیز عصارهی ... بیشتربررسی تولید کالوس و باززایی در گیاه دارویی استویا
دوره 2، شماره اول ، شهریور 1395، ، صفحه 49-63