بررسی ترکیب‌های شیمیایی و اثرات ضد میکروبی عصاره‌ی متانولی دانه‌ی سویا
بررسی ترکیب‌های شیمیایی و اثرات ضد میکروبی عصاره‌ی متانولی دانه‌ی سویا

حشمت اله علی نژاد؛ سمیه قهاری؛ قربانعلی نعمت زاده؛ محمود تاجبخش؛ ربابه بهارفر

دوره 2، شماره اول ، شهریور 1395، ، صفحه 37-47

چکیده
  سویا گیاهی صنعتی و دارویی است که از دانه‌‌ی آن روغن خوراکی و از کنجاله‌ی آن غذای دام و طیور تهیه می‌شود.  از خواص دارویی سویا می توان به اثرات ضد سرطانی آن اشاره کرد. در این تحقیق علاوه بر آنالیز عصاره‌ی ...  بیشتر
بررسی تولید کالوس و باززایی در گیاه دارویی استویا
بررسی تولید کالوس و باززایی در گیاه دارویی استویا

نسرین نصر؛ سیده نفیسه عقیلی؛ سید کمال کاظمی تبار

دوره 2، شماره اول ، شهریور 1395، ، صفحه 49-63

چکیده
  استویا با نام علمی Stevia rebaudiana Bertoni دارای منبع گلیکوزیدهای دی‌ترپن از جمله استویوزید و گلیکوزید بوده که حدود 100 تا 300 برابر شیرین‌تر از شکر می‌باشد. به علت درصد جوانه‌زنی پایین بذور استویا، می‌توان از ...  بیشتر
بررسی کالوس زایی رزماری در شرایط کشت بافت تحت تاثیر عوامل هورمونی، نوع ریزنمونه و زمان یادداشت برداری
بررسی کالوس زایی رزماری در شرایط کشت بافت تحت تاثیر عوامل هورمونی، نوع ریزنمونه و زمان یادداشت برداری

کمال قاسمی بزدی؛ حمید حیدری زادی؛ مینا ربیعی

دوره 1، شماره اول ، اردیبهشت 1394، ، صفحه 33-44

چکیده
  رزماری ( . Rosemarinus officinalis L ) گیاهی است پایا، بسیار معطر با ساقه های چوبی که در داروسازی کاربردهای زیادی دارد. در تحقیق حاضر از دو نوع ریزنمونه میانگره و جوانه انتهایی گیاه رزماری بر روی محی ط کشت MS حاوی ...  بیشتر