دوره 8 (1401)
دوره 7 (1400)
دوره 6 (1399)
دوره 5 (1398)
دوره 4 (1397)
دوره 3 (1396)
دوره 2 (1395)
دوره 1 (1394)
تعداد مقالات: 6
بررسی خواص ضد باکتریایی عصاره گیاه دارویی مامیران (.Chelidonium majus L)
دوره 2، شماره اول ، شهریور 1395، صفحه 4-9
چکیده
مامیران (Chelidonium majus) گیاهی دارویی از تیره Papaveraceae، سرشار از مواد آلکالوئیدی و فنولی میباشد که اثرات ضد میکروبی، ضد ویروسی، ضد توموری و ضد التهابی دارد. در این پژوهش برای بررسی خواص ضد باکتریایی ... بیشتربررسی اثرات ضد میکروبی اسانسهای طبیعی جهت گندزدایی سطحی ریزنمونههای توت فرنگی
دوره 2، شماره اول ، شهریور 1395، صفحه 10-21
چکیده
رشد پاتوژنهای درون شیشهای یکی از مهمترین مشکلات در مراحل ریزازدیادی گیاهان میباشند، بنابراین اولین مرحله از کشت بافت گندزدایی مواد گیاهی است. این پژوهش با هدف بهینه کردن گندزدایی ریزنمونههای ... بیشتربررسی تنوع ژنتیکی جمعیت های مختلف گیاه دارویی زنیان با استفاده از نشانگر RAPD
دوره 2، شماره اول ، شهریور 1395، صفحه 22-36
چکیده
بهمنظور بررسی تنوع ژنتیکی 15 جمعیت گیاه دارویی زنیان از 15 آغازگر RAPD استفاده شد. آغازگرهای TIBMBC02، TIBMBA06 و TIBMBC06 با 4 الل کمترین تعداد و آغازگر TIBMBA09 با 11 الل بیشترین تعداد الل داشتند. بیشترین میزان شاخص چندشکلی ... بیشتربررسی ترکیبهای شیمیایی و اثرات ضد میکروبی عصارهی متانولی دانهی سویا
دوره 2، شماره اول ، شهریور 1395، صفحه 37-47
چکیده
سویا گیاهی صنعتی و دارویی است که از دانهی آن روغن خوراکی و از کنجالهی آن غذای دام و طیور تهیه میشود. از خواص دارویی سویا می توان به اثرات ضد سرطانی آن اشاره کرد. در این تحقیق علاوه بر آنالیز عصارهی ... بیشتربررسی تولید کالوس و باززایی در گیاه دارویی استویا
دوره 2، شماره اول ، شهریور 1395، صفحه 49-63
چکیده
استویا با نام علمی Stevia rebaudiana Bertoni دارای منبع گلیکوزیدهای دیترپن از جمله استویوزید و گلیکوزید بوده که حدود 100 تا 300 برابر شیرینتر از شکر میباشد. به علت درصد جوانهزنی پایین بذور استویا، میتوان از ... بیشتربررسی اثر رویشگاه بر کمیت و کیفیت مواد موثره مخروطهای گیاه دارویی پیرو (Juniperus communis)
دوره 2، شماره اول ، شهریور 1395، صفحه 64-71