تغییرات آنزیمی و آنتی اکسیدانی کالوس کنگرفرنگی (.Cynara scolymus L) تحت تاثیر اسید سالیسیلیک و متیل جاسمونات
تغییرات آنزیمی و آنتی اکسیدانی کالوس کنگرفرنگی (.Cynara scolymus L) تحت تاثیر اسید سالیسیلیک و متیل جاسمونات

صبا صمدی؛ عظیم قاسم نژاد؛ مهدی علیزاده

دوره 1، شماره دوم ، آذر 1394، ، صفحه 43-61

چکیده
  در پژوهش حاضر توانمندی آنتی اکسیدانی، فعالیت آنزیم فنیل آلانین آمونیالیاز ( PAL )، محتوای فلاونوئیدی و میزان اسید کلروژنیک و اسید کافئی ک کالوس کنگرفرنگی، تحت تاثیر الیسیتورهای اسید سالیسیلیک ( SA ) و ...  بیشتر