دوره 8 (1401)
دوره 7 (1400)
دوره 6 (1399)
دوره 5 (1398)
دوره 4 (1397)
دوره 3 (1396)
دوره 2 (1395)
دوره 1 (1394)
کلیدواژهها = %DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%88%D8%A7%DA%A9%D8%B1%D9%88%D9%84
تعداد مقالات: 2
بررسی ترکیبات فیتوشیمیایی اسانس مرزه سهندی (Satureja sahandica. Bornm) در ارتفاعات بلقیس زنجان
دوره 8، اول ، خرداد 1401
چکیده
مرزه سهندی یکی از گیاهان خانواده نعناعیان و بومی ایران است که در شمال غرب و غرب کشور پراکندگی دارد.به عنوان ادویه و طعم دهنده مواد غذایی در صنایع کنسرو و نوشابه و فرآوری گوشت استفاده می شوداین گیاه اثرات ... بیشتربررسی اثرات ضد میکروبی اسانسهای طبیعی جهت گندزدایی سطحی ریزنمونههای توت فرنگی
دوره 2، شماره اول ، شهریور 1395، ، صفحه 10-21