دوره 8 (1401)
دوره 7 (1400)
دوره 6 (1399)
دوره 5 (1398)
دوره 4 (1397)
دوره 3 (1396)
دوره 2 (1395)
دوره 1 (1394)
کلیدواژهها = %D8%B3%DB%8C%D8%AA%D9%88%DA%A9%DB%8C%D9%86%DB%8C%D9%86
تعداد مقالات: 3
بررسی ترکیبهای شیمیایی و اثرات ضد میکروبی عصارهی متانولی دانهی سویا
دوره 2، شماره اول ، شهریور 1395، ، صفحه 37-47
چکیده
سویا گیاهی صنعتی و دارویی است که از دانهی آن روغن خوراکی و از کنجالهی آن غذای دام و طیور تهیه میشود. از خواص دارویی سویا می توان به اثرات ضد سرطانی آن اشاره کرد. در این تحقیق علاوه بر آنالیز عصارهی ... بیشتربررسی تولید کالوس و باززایی در گیاه دارویی استویا
دوره 2، شماره اول ، شهریور 1395، ، صفحه 49-63
چکیده
استویا با نام علمی Stevia rebaudiana Bertoni دارای منبع گلیکوزیدهای دیترپن از جمله استویوزید و گلیکوزید بوده که حدود 100 تا 300 برابر شیرینتر از شکر میباشد. به علت درصد جوانهزنی پایین بذور استویا، میتوان از ... بیشتربررسی کالوس زایی رزماری در شرایط کشت بافت تحت تاثیر عوامل هورمونی، نوع ریزنمونه و زمان یادداشت برداری
دوره 1، شماره اول ، اردیبهشت 1394، ، صفحه 33-44